NÅ er vel influensaen over?

Det er aldri moro å være hjemme når en er syk. Det er bare moro å være hjemme når en er frisk. Og når to hele helger – pluss alle dagene i mellom, og enda noen flere – forsvinner i hostesaft, vått snørrpapir og høyt Ibuxinntak, nei, da er det traurig. Og tror du ikke at det ble et par ekstra sykedager etter det, også. Dager hvor jeg var utkjørt, helt nede, lavt serotonin, grønn i trynet, og generelt bitter og negativ til det hele. Men nå er det bra igjen. La deg ikke knekke av sykdom og plager; noen av dem er ganske kortvarige. Etter en sånn sykdomsøkt bør man nesten få en ekstra ferieuke. Eller i hvert fall en ekstra lønnsutbetaling som trøst.

Her, på den andre siden av sykdom, er det bare fryd og gammen. Det er nesten lyst når vi drar hjemmefra om morgenen, og det er i “jaffal” lyst når vi kjører hjem. Og da er denne forholdsvis mørke og kalde delen av verden et litt bedre sted å ferdes rundt i.
I dag var det fuglekvitter i vilden sky, glimt av sol, vakker solnedgang og sånn derre ….. vårfølelse! Kan det bli bedre? Men det beste som finnes er likevel måneden mai. Året skulle ha bestått av februar, mars, april, mai, mai, mai, mai, juni, juli, august, september, desember. Aaahhh….. Det hadde vært noe.

Ha en flott uke, alle, vi “ses” neste helg! 🙂

Stemningsrapport nr 99 fra Bullaren

Det må være noe gæernt med helgene, for de går så altfor fort. Jeg hadde knapt nok fått satt meg ned på fredagskvelden, før det atter en blåddy gang er søndagsettermiddag.
Lørdag formiddag hadde vi en “nær døden”-opplevelse her nede på skogsveien vår. Vi kommer kjørende og aner fred og ingen… Men i all verden!? Det skriker i piggdekka på snøføret. (Selvfølgelig ikke!) Hva er det som ligger spredt utover veien? Pelskledd og blodig. En langflat og veldig død hare. Vi sitter med forundrede fjes inni bilen. Kan den være bitt i hjel av en hund? Møtt en traktor? Tatt sitt eget liv? Må vi begrave den? Mot oss i grønne klær kommer en jeger løpende. Aaaaa – haren er skutt. Det er jakt. Jegernaboen vår beklager så mye at vi måtte være nødt til å oppleve dette, skjuler haren diskret og tusler av gårde. Skulle ha tatt seg ut om det var en elg. 


#babyelghvilermiddag #litenogvakker #elg #moose #babymoose #dalslandsmooseranch #dalsed #visitsweden

Helga har vært preget av snø, snø og snø. Bullaren er ikke like sterkt angrepet som for eksempel Ed, og hva er en helg uten en tur til Ed? Vi brøytet oss fram for å kose med elg. Vi brøytet oss videre til kaféen i hotell Carl XII, hvor ting sto litt på hodet denne lørdagen. På vei hjemover kom jeg til å tenke på at jeg hadde bestilt en Brownie, men den kom aldri. Og vi var seff en tur i havna for å kolla läget. Se selv:


#togspor #storalee #winterwonderland #dalsland #visitsweden #ikkeenhelguten #viventerpåsommer

Fortsatt god søndagskveld, folkens. Vi hörs! 🙂