Kan det bli bedre enn søndag på landet?

Jeg står i morgensola og etterfyller korn og nøtter på fuglebrettet, mens ekornet henger opp ned i trekrona. Det er faktisk helt greit her ute i pysjen klokka syv om morra´n. Snøen er sånn passe råtten, og det ser ut til at en del av den vil forsvinne i løpet av dagen. Jeg sniker meg innunder dyna igjen, leser litt og dupper litt. Etterhvert spiser vi en rask frokost og stikker av gårde for å handle inn noen flere frø til gubben, som atter en gang har bestemt at vi skal “odla hemma” i år også. Kruspersille, salat og blomster. Så nå er kjøkkenbordet fylt opp med små plastikkbegere, bløtlagte frø i små glassboller, frø i minidrivhus og greier og greier. Jeg har en mistanke om at vi planter for rådyr og harepuser i år også, men vi har kjøpt nett for å forsøke å redde avlingen vår, og håper at det har noe for seg.

Etter all shoppinga var planen å stikke til Grebbestad for en te og litt lunsj på “Sjögrens i backen” – kaféen i Grebbestad med godt utvalg og god atmosfære, som det heter. Men vi skulle bare utom Havstenssund for å lukte på havet, for det er så godt innimellom. Og når vi er uti skjærgården får vi så veldig lyst til å ha et hus med havsutsikt! Da er det bare å titte innom www.hemnet.se for å sjekke prisene, sånn at lysten forsvinner igjen. 6,9 millioner for et lite skipperhus?! 4 millioner for ei tomt. FIRE MILLIONER!?! WHY?! Det er best å forte seg tilbake til Bullar´n hvor husprisene er normale.


#mars2017 #vinærmerossnåja #fressland #bullaren

Vi la i vei nedover kysten, rett forbi Sjögrens som stenger om 20 minutter, og te og lunsj er ikke unnagjort på så kort tid. Neste stopp Fjällbacka, og atter en flott kafé: Skafferiet. Vi tramper inn og er glade for at vi har funnet en kafé som har åpent en time til. Vi spiser fiskesuppe og hvitløksbaguette, drikker te og har det riktigt skönt…..helt til vi innser at vi ikke har stilt klokka. Kaféen stengte egentlig for en halvtime siden.


#densvenskeskjærgården #bohuslän #straksvår #nyterlivetisverige

Og nå er det jaggu sent på kvelden allerede. Klokka er ni, og jeg er altfor våken til å begynne å tenke på kvelden. Men i morgen er det atter en arbeidsdag. Ryggsekken skal pakkes, det skal dusjes og ryddes litt, men jeg tror klokka blir over elleve før jeg vurderer å legge meg. Det er jo straks påske og fridager. God påske til dere som har begynt – vi andre venter til onsdags ettermiddag før vi sparker i gang.

Legger ved noen elgbilder av gammel vane:


#dalslandsmooseranch #dalsed #visitsweden #moose #elg #algert #älgert


#hälga #verdensvakresteelgku #dalslandsmooseranch #dalsed #elg #moose

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg